Φωτια Κορινθια : Βελτιώνεται η εικόνα της φωτιάς στις Κεχριές (βίντεο ... / Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο.

Φωτια Κορινθια : Βελτιώνεται η εικόνα της φωτιάς στις Κεχριές (βίντεο ... / Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο.. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο. Οι φλόγες πλέον κατευθύνονται προς τα μέγαρα και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ λιακωτού, κάτω πευκενέα, χάνι δερβένι και ι.μ. Η φωτιά στην κορινθία έχει κάψει μεγάλη έκταση ενός πυκνού δάσους, ενώ έχει προξενήσει ζημιές η φωτιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο, (που τη νύχτα έφτασε και τα 4 χιλιόμετρα), αλλά υπάρχουν. Μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας από τις 10 το βράδυ, η οποία έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές στα σπίτια, ενώ έχει γίνει και προληπτική εκκένωση οικισμών.

Εντολή εκκένωσης για το αλε. Με το πρώτο φως της ημέρας ρίχτηκαν στη μάχη τα εναέρια μέσα, τα οποία μάλιστα ενισχύονται. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας από τις 10 το βράδυ, η οποία έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές στα σπίτια, ενώ έχει γίνει και προληπτική εκκένωση οικισμών. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας, που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της, από εκτάσεις παρθένου δάσους έως σπίτια.

Δύσκολη νύχτα στην Κορινθία: Μεγάλη φωτιά στο Σχίνο ...
Δύσκολη νύχτα στην Κορινθία: Μεγάλη φωτιά στο Σχίνο ... from www.voria.gr
Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς ενισχύθηκαν οι άνεμοι με τη μάχη να δίνεται για να μην περάσουν οι φλόγες τα γεράνια όρη και να. Μεγάλη φωτιά απειλεί οικισμό στον σχίνο κορινθίαςμεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας. Σε ύφεση είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας και κατέκαψε τα πάντα στο. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας, που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της, από εκτάσεις παρθένου δάσους έως σπίτια. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο. Μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας. Σοκαρισμένη η τουρκία από το ευρωχαστούκι. Αβουλη και κατώτερη των περιστάσεων χαρακτηρίζει την κυβέρνηση το κιναλ για το ζήτημα της φωτιάς στην κορινθία.

Εκκενώνονται οικισμοί κοντά στα μέγαρα.

Νύχτα πύρινης «κόλασης» από τη φωτιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και συνεχίζει για δεύτερο 24ωρο το. Η φωτιά έχει καταστρέψει μεγάλη έκταση στον σχίνο κορινθίας, ενώ έκαψε σπίτια και προκάλεσε σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο (που τη νύχτα έφτασε και τα 4. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της περιοχής, γρηγόρης σταμούλης ζήτησε να. Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς. Σοκαρισμένη η τουρκία από το ευρωχαστούκι. Οι φλόγες πλέον κατευθύνονται προς τα μέγαρα και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ λιακωτού, κάτω πευκενέα, χάνι δερβένι και ι.μ. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο. Μεγάλη φωτιά απειλεί οικισμό στον σχίνο κορινθίαςμεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους σε ανατολική κορινθία και δυτική αττική από τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου. Μέχρι στιγμής, η φωτιά έχει προξενήσει ζημιές και σε οικήματα, ενώ προς το μεσημέρι, σύμφωνα με προβλέψεις της εμυ, αναμένεται ενίσχυση των ανέμων στην περιοχή. Επιμένει η φωτιά στην κορινθία. Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς ενισχύθηκαν οι άνεμοι με τη μάχη να δίνεται για να μην περάσουν οι φλόγες τα γεράνια όρη και να.

Στάχτες σε πολλές περιοχές της αττικής από τη φωτιά στο σχίνο κορινθίας. Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς. Οι εικόνες της καταστροφής eurokinissi. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους σε ανατολική κορινθία και δυτική αττική από τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου.

Εκκληση για παροχη βοηθειας σε πυροπληκτα πλασματα της ...
Εκκληση για παροχη βοηθειας σε πυροπληκτα πλασματα της ... from etetrapodotypia.gr
Επιμένει η φωτιά στην κορινθία. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς ενισχύθηκαν οι άνεμοι με τη μάχη να δίνεται για να μην περάσουν οι φλόγες τα γεράνια όρη και να. Νύχτα πύρινης «κόλασης» από τη φωτιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και συνεχίζει για δεύτερο 24ωρο το. Οι εικόνες της καταστροφής eurokinissi. Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πυρκαγιά που ξέσπασε από χθές 19/5 στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας κατευθυνόμενη προς τα μέγαρα και τα γεράνεια όρη. Μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους σε ανατολική κορινθία και δυτική αττική από τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πυρκαγιά που ξέσπασε από χθές 19/5 στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας κατευθυνόμενη προς τα μέγαρα και τα γεράνεια όρη.

Μια φωτιά τεράστια, που δείχνει ανίκητη. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας από τις 10 το βράδυ, η οποία έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές στα σπίτια, ενώ έχει γίνει και προληπτική εκκένωση οικισμών. Πυκνοί καπνοί στην εθνική ο. 14 λεπτά πριν φωτιά στην κορινθία: Επιμένει η φωτιά στην κορινθία. Εκκενώνονται οικισμοί κοντά στα μέγαρα. Νύχτα πύρινης «κόλασης» από τη φωτιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και συνεχίζει για δεύτερο 24ωρο το. Ο δήμαρχος λουτρακίου, περαχώρας γιώργος γκιώνης δήλωσε πως έχουν καεί. Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς ενισχύθηκαν οι άνεμοι με τη μάχη να δίνεται για να μην περάσουν οι φλόγες τα γεράνια όρη και να. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Μεγάλη φωτιά απειλεί οικισμό στον σχίνο κορινθίαςμεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας. Οι φλόγες πλέον κατευθύνονται προς τα μέγαρα και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ λιακωτού, κάτω πευκενέα, χάνι δερβένι και ι.μ. Στάχτες σε πολλές περιοχές της αττικής από τη φωτιά στο σχίνο κορινθίας.

Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Η φωτιά στην κορινθία έχει κάψει μεγάλη έκταση ενός πυκνού δάσους, ενώ έχει προξενήσει ζημιές η φωτιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο, (που τη νύχτα έφτασε και τα 4 χιλιόμετρα), αλλά υπάρχουν. Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς ενισχύθηκαν οι άνεμοι με τη μάχη να δίνεται για να μην περάσουν οι φλόγες τα γεράνια όρη και να. Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πυρκαγιά που ξέσπασε από χθές 19/5 στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας κατευθυνόμενη προς τα μέγαρα και τα γεράνεια όρη. Σοκαρισμένη η τουρκία από το ευρωχαστούκι.

Μαινεται η φωτια στην Ανατολικη Κορινθια για δευτερη μερα ...
Μαινεται η φωτια στην Ανατολικη Κορινθια για δευτερη μερα ... from www.korinthiatv.gr
Πέμπτη, 20 μαΐου 2021, 14:58. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους σε ανατολική κορινθία και δυτική αττική από τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Σε ύφεση είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας και κατέκαψε τα πάντα στο. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας. Μέχρι στιγμής, η φωτιά έχει προξενήσει ζημιές και σε οικήματα, ενώ προς το μεσημέρι, σύμφωνα με προβλέψεις της εμυ, αναμένεται ενίσχυση των ανέμων στην περιοχή. Κορινθία πυροσβεστική πυρκαγιά μέγαρα αλεποχώρι σχοίνος ψάθα.

Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους σε ανατολική κορινθία και δυτική αττική από τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου.

Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Έξι οικισμοί εκκενώθηκαν, ανάμεσά τους το αλεποχώρι. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πυρκαγιά που ξέσπασε από χθές 19/5 στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας κατευθυνόμενη προς τα μέγαρα και τα γεράνεια όρη. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας, που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της, από εκτάσεις παρθένου δάσους έως σπίτια. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας από τις 10 το βράδυ, η οποία έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές στα σπίτια, ενώ έχει γίνει και προληπτική εκκένωση οικισμών. 14 λεπτά πριν φωτιά στην κορινθία: Ο δήμαρχος λουτρακίου, περαχώρας γιώργος γκιώνης δήλωσε πως έχουν καεί. Πυκνοί καπνοί στην εθνική ο. Σε ύφεση είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας και κατέκαψε τα πάντα στο. Αβουλη και κατώτερη των περιστάσεων χαρακτηρίζει την κυβέρνηση το κιναλ για το ζήτημα της φωτιάς στην κορινθία. Μια φωτιά τεράστια, που δείχνει ανίκητη.

Posting Komentar

0 Komentar